Анкета: Жене и равноправност полова у синдикалним организацијама СУРЕРС

Преузмите анкету (ПДФ формат)

Поштоване,

Синдикат удружених радника енергетике Републике Српске и Гендер центар Републике Српске заједнички желе да проведу низ обука на тему оснаживања синдикалних активисткиња и лидерки у нашем синдикату, те у том циљу проводе анкету Жене и равноправност полова у синдикалним организацијама Синдиката удружених радника енергетике Републике Српске у сврху оцјене стања и предлагања мјера унапређења положаја синдикалних активисткиња и лидерки, али и за анализу потреба код предстојеће обуке оснаживања.

Анкета коју Вам достављамо намијењена је свим чланицама Ваших синдикалних организација, а учествовање у њој је анонимно (не саджи личне податке) и добровољно.

Анкета је заинтересираним чланицама доступна путем синдикалних повјереника/ца синдикалних организација Синдиката удружених радника енергетике Републике Српске, а испуњене примјерке анкете синдикални повјереници/е ће доставити до 1. маја 2012. године на електронску адресу Стане Деспотовић или Весне Јаворац:
stanad@modricaoil.com
vesna.javorac@elektrokrajina.com

О резултатима анкете, као и препорукама за унапређење равноправности полова у нашим синдикалним организацијама расправљаћемо на обуци за оснаживање која је планирана крајем II квартала 2012. године (дводневна обука са предавачима/цама из Гендер центра Републилке Српске), о чему ћете бити накнадно обавијештени.