Захтјев предсједнику Савјета Министара БиХ

Предмет : Социјални дијалог

Поштовани господине Предсједниче,

Координациони тим енергетских синдиката у БиХ у саставу: Омер Сикира, предсједник Синдиката електроенергетских радника Ф БиХ Сарајево, Дубравко Перван, предсједник Независног синдиката упосленика Електропривреде ХЗ ХБ Мостар и Слободан Остојић, предсједник Синдиката удружених радника енергетике РС са данас одржане сједнице у Бања Луци одлучили су да Вам се обрате са захтјевом за пријем на разговор о, за нас врло важном питању:
Покретање социјалног дијалога у сектору енергетике на рагионалном нивоу и интезивирању социјалног дијалога на Ентитетском нивоу у складу са Социјалним акционим планом у БиХ.
Молимо Вас да разумијете наш захтјев и уприличите пријем за делегацију сва три синдиката из сектора енергетике и то времену прије одржавања сједнице Министарског савјета (планирана је 24. 10. 2013. године) како би изнијели наше ставове и појаснили нашу иницијативу садржану у писму које Вам шаљемо у прилогу.

У очекивању разумјевања и подршке нашим захтјевима, достављамо Вам бројеве телефона наших синдиката (тел. 033 751 991, 036 323 139, 051 323 200 или e-mail; info@surers.net , факс 051 323 201).

С поштовањем !

Предсједавајући Координационог тима
Слободан Остојић